Please note that our site currently does not support Internet Explorer.
In order to visit our website, please open our link in any other, modern browser.
logo

A különleges szolgálatások specialistája

Kérjen ajánlatot!

0

Közúti szállítás

0

Elégedett ügyfél

0

Raktár kapacitás(m2)

0

Intermodális szállítás

0

Év tapasztalat
Megbízhatóság

A Royal Cargo Hungary Kft. folyamatos fejlődéssel és tevékenység bővítéssel mára a szállítmányozás valamennyi ágazatával foglalkozik, minőségi szolgáltatást nyújtunk partnereink és megbízóink részére. Cégünk olyan komplex szolgáltatást nyújt, amellyel támogatni tudjuk az Ön tevékenységét, versenyképességét azáltal, hogy termékeit gyorsan, költséghatékonyan és biztonságosan eljuttatjuk.

Rugalmasság

A Royal Cargo Hungary Kft. vezető szerepet tölt be a különleges bánásmódot, speciális szakértelmet és precizitást igénylő áruk a közúti szállítmányozásában. Kollégáink tapasztalatának, rugalmasságának és körültekintő odafigyelésének köszönhetően társaságunk forgalma és ügyfélköre évek óta folyamatosan bővül.

Szakértelem

Royal Cargo Hungary Kft. testre szabott megoldásokkal tesz eleget az extra kihívásoknak project cargo szállítmányozási és logisztikai szolgáltatások területén is. A Royal Cargo Hungary Kft. széleskörű, minőségi szolgáltatáscsoportja idomul a piac követelményeihez, így Ön és cége nálunk könnyedén találhat igényeinek megfelelő megoldást külföldi és belföldi célpontokra egyaránt.

itt egy kep

Konténer szállítás

A közúti fuvarozás egyik módja az áruk konténerekben való szállítása. Kombinált szállítmányozás (például vízi és közúti vagy légi és közúti) esetén kifejezetten célszerű a standardizált méretű, acél áruszállító konténerek használata, hiszen ezeket egy az egyben át lehet helyezni egy másik szállítójárműre, így a szállítási idő lerövidül. A standard méretek jóvoltából a konténerek kompatibilisek a különböző szállítóeszközökkel. A közúti szállításra alkalmas konténerek jelölése is az ISO 6346-os szabvány alapján történik.

itt egy kep

FTL és LTL szállítmányozás

FTL, azaz "full truck load" szállítás egy tökéletes megoldás 10 vagy több paletta, egyszeri szállítására, ahol az áru elfoglalja az egész rakteret. Idő és költséghatékony fuvart biztosítva, árujának épségét és homogenitását megőrizve ajánlunk szervizt az Ön által megadott két szállítási pont között. Akár belföldi, legyen nemzetközi reláció: Keressen minket bizalommal!


Az LTL, azaz a less-than-truckload a szállítmányozás egy olyan különleges ágazata, amelyet kis méretű, vagy mennyiségű áru fuvarozására alkalmaznak előszeretettel. Az LTL, vagy magyarra fordítva részrakományos szállítás lényege, hogy az adott szállítóeszközön nemcsak egy megbízó csomagjai, hanem több megrendelő árui is egyszerre helyet kapnak. Így kisebb mennyiségű rakomány (kb. 2000-5000 kilogramm közötti) mozgatása jóval olcsóbbá válik, mintha a teljes rakteret kellene igénybe venni.

itt egy kep

Intermodális szállítmányozás

Kombinált árufuvarozás során az áru továbbítása egy fuvarozási szerződés keretében, több fuvarozási ág szolgáltatásainak igénybevételével történik, amelynek során az áru a feladástól az átvevőnek történő kiszolgáltatásig ugyanabban fuvareszközben vagy konténerben marad. A szállítási távolság nagyobb részét környezetbarát vízi vagy vasúti szállítóeszközön teszi meg, az elő- és utófuvarozás rövidebb szakaszai pedig közúti járművel történnek. A lebonyolítás módja szerint beszélhetünk kísért és nem kísért forgalomról.


Előbbinél a teljes közúti járműszerelvény és annak vezetője (személyzete) is "utazik" a vonaton vagy a hajón, utóbbinál általában csak a közúti szerelvényről lecsatolt pótkocsi (félpótkocsi), vagy leemelt konténer továbbítására kerül sor más eszközzel. A kombinált szállítás a modern közlekedési rendszerek egyik jelképévé vált az utóbbi évtizedekben. A közlekedéssel foglalkozó tudományok egyik központi témája világszerte az áruszállítási technológiák korszerűsítése, egyre fontosabb szempont a környezetvédelem és az energiatakarékosság.

itt egy kep

Raktározás

Cégünk raktári szolgáltatással is rendelkezik, mégpedig Budapesten, Bilk terminálon állunk ügyfeleink rendelkezésére.

~ ki- és befuvarozás teljes rakományok, konténerek és kamionok átrakása

~ teljes rakományok, konténerek és kamionok átrakása

~ rövid, vagy akár hosszú távú tárolás

img lol

Közúti szervizunk lefed belföldi és egész Európát átívelő nemzetközi relációkat. Legyen szó veszélyes, romlandó áruról, vagy túlsúlyos konténerről, flottánk készen áll bármilyen, nem hétköznapi szállítást elvégezni, s ügyfeleink igényeit kielégíteni. Keresse ügyintézőinket bizalommal a munkanapok bármelyikén!

img lol

FTL, azaz "full truck load" szállítás egy tökéletes megoldás 10 vagy több paletta, ahol az áru elfoglalja az egész rakteret elfoglalja, egyszeri szállítására. Idő és költséghatékony fuvart biztosítva, árujának épségét és homogenitását megőrizve ajánlunk szervizt az Ön által megadott két szállítási pont között. Akár belföldi, legyen nemzetközi reláció: Keressen minket bizalommal!

img lol

Az intermodális szállítmányozás kombinálja a közutat, vasútat, short sea, deep sea szállítási módszereket, hogy megtalálja a kielégítő és kölcséghatékony útvonalat az ügyfél számára. Az intermodális szervizunk, mely lefedi egész Európát, kiegészítí közúti szolgáltatásainkat, egy szélesebb lefedettséget biztosítva ügyfeleink számára.

img lol

Cégünk raktári szolgáltatással is rendelkezik, mégpedig Budapesten, Bilk terminálon állunk ügyfeleink rendelkezésére.
~ ki- és befuvarozás teljes rakományok, konténerek és kamionok átrakása
~ teljes rakományok, konténerek és kamionok átrakása
~ rövid, vagy akár hosszú távú tárolás

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT!